Over Dorpsgezichten

In de meeste dorpen is het ‘ons kent ons’. Je zegt elkaar gedag, maar wat weet je ook echt van elkaar? Dorpsgezichten is een serie portretten over inwoners van Schipluiden die het dorp kleur geven. Mensen die bijzonder gewoon zijn, omdat ze er al hun hele leven wonen. Of gewoon bijzonder omdat ze anders denken.

We willen laten zien wat ze doen, hoe ze leven en hoe ze het dorp zien. We geven een beeld van Schipluiden zoals je dat normaal niet ziet. En hoe langer wij naar de beelden kijken, hoe mooier wij Schipluiden vinden.

vlcsnap-2013-02-04-11h49m09s0

Initiatief van VLA Productions

Dorpsgezichten is gemaakt door VLA Productions, ons videoproductiebedrijf. Wij (Lars Ham en Arjen Schotel) komen beide uit Schipluiden en maken films voor tv en online.

Zoals AndrĂ© van den Ende zou zeggen: “Het doel is nooit geweest om zoveel mogelijk winst te maken, met plezier werken is ook een hoop waard.” Dorpsgezichten is dan ook vanuit onze passie ontstaan. Iedereen die heeft meegewerkt, deed dit vrijwillig.

vlakoud

Deel Dorpsgezichten

Wilt u Dorpsgezichten ondersteunen? Vertel het door in het dorp! Verspreid het via Facebook of Twitter. Ons doel is om Dorpsgezichten aan zoveel mogelijk mensen te laten zien.

  • Tip ons

Dorpsgezichten is een initiatief van VLA Productions